Luxson is een jong bedrijf gespecialiseerd in het leveren, installeren en bedienen van evenemententechniek. De afgelopen jaren heeft Luxson veel ervaring opgedaan. Van kleinschalige bruiloften tot grote evenementen, van verjaardagspartijen tot studentengala’s, het kan allemaal bij Luxson.

Hans Broeksema

Hans Broeksema

Bas Baars

Bas Baars

Gijs Veldhuizen

Geschiedenis

Luxson is opgericht door Hans Broeksema en Bas Baars in het jaar 2010. Eenmaal in aanraking met evenemententechniek ontstond er bij beide passie voor het vak. Tijdens de opleiding Podium- en Evenemententechniek heeft het tweetal Luxson opgericht. In het jaar 2016 voegt Gijs Veldhuizen zich bij het bedrijf. Gijs heeft in de loop der tijd ook passie ontwikkeld voor het werk in de evenementenwereld. Op de achtergrond zorgt Gijs in het jaar 2015 en 2016 voor veel nieuwe klanten en werkt mee aan een paar grote projecten. De klik binnen het team zorgt voor een goede samenwerking en sfeer in het bedrijf, wat zich uit in #teamluxson.

Definitie: Luxson

Luxson verwijst naar de Latijnse woorden Lux en Sonos, dat vrij vertaalt wordt als licht en klanken. Deze woorden samengevoegd brengt de passie van het bedrijf voor licht en geluid bij elkaar.

Hans, Bas en Gijs zijn naast Luxson studenten aan verschillende hogescholen. Met een vooropleiding tot licht- en/of geluidstechnicus vervolgt ieder zijn eigen weg, maar we blijven toch met elkaar verbonden als team van Luxson. Hans vervolgt zijn weg ondertussen met Facility Management, Bas met Elektrotechniek en Gijs richt zich op Bedrijfskunde MER. Hoewel deze opleidingen ver van elkaar af lijken te staan, biedt deze combinatie van opleidingen juist de cruciale organisatorische en technische vaardigheden voor het bedrijf.